Tussenschoolse opvang

Omdat alle kinderen de hele dag op school blijven bieden we Tussen Schoolse Opvang (TSO). Deze TSO wordt met behulp van vrijwillige ouders/verzorgers verzorgd.
Hierdoor kunnen de kosten laag blijven (€35 per jaar). Met het aanmelden van uw kind op onze school bent u akkoord gegaan met de overblijfkosten.
Aan het begin van het schooljaar ontvangt u hiervoor een factuur. Deze factuur is gecombineerd met de factuur van de OAK voor de vrijwillige ouderbijdrage. Meer informatie met betrekking tot de OAK (Ouder Activiteiten Commissie) vindt u op http://helen-parkhurst.nl/activiteiten-commissie.
Het factuurbedrag kunt u overmaken op IBAN-nr. NL24INGB0000149162.

De vrijwilligersgroep van de TSO is altijd op zoek naar nieuwe vrijwillige ouders/verzorgers. U kunt zich voor de TSO aanmelden door een e-mailtje te sturen aan tso.helenparkhurst@gmail.comMeer informatie vindt u op de website http://www.tsohelenparkhurst.nl

Campina op school

U heeft de keuze of uw kind (school)melk drinkt of drinken van thuis meebrengt. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat uw kind tijdig wordt aangemeld bij Campina. U kunt uw kind aanmelden voor schoolmelk via onderstaande oranje aanmeld-knop.

Aanmelden kan op ieder moment in het schooljaar.
Na aanmelding duurt het nog 3 weken voordat de melk voor uw kind op school wordt geleverd.

Elke maandag en dinsdag na een vakantie brengen alle leerlingen zelf drinken mee naar school. Op alle andere dagen zorgt Campina er voor dat er iedere dag een pakje halfvolle melk op school aanwezig is.

Ik heb interesse

Wij sturen u een ontvangstbevestiging per e-mail. Daarna nodigen wij u uit voor een gesprek.

MorgenInternet